Varastointikaavio

Komerk on Suomessa toimiva varastointi- ja huolinta-alan asiantuntijayritys

Komerk Logistics Finland Oy on logistiikka-alan suuryritys, jolla onyli 10 vuoden kokemus toiminnasta Suomen logistiikkapalvelumarkkinoilla.Kaikkien tarvittavienvarastointi- ja asiakirjapalvelujen lisäksi voimme tarjota asiakkaillemme rahtipalveluja kiistattomin eduin.

Yhtiöllä on erinomainen liikepaikka Espoossa:

 • varastomme sijaitsevat kansainvälisten liikenneyhteyksien kuten Helsingin Vuosaaren sataman ja rahtilentoja palvelevan Helsinki-Vantaan lentoaseman välittömässä läheisyydessä
 • Komerkin varastot sijaitsevat Venäjää ja Suomea yhdistävän Eurooppatie 18:n varrella, mikäpuolestaanmahdollistaa kuljetusten operatiivisen vastaanoton ja lähetyksen mihin suuntaan tahansa.

Yhtiöllä on käytössäänkaikki kattavan varastointilogistiikan ja tavaran moitteettoman säilytyksen edellyttämät materiaalit ja tekniikka:

 • varastotilaa yhteensä 5250 m2 transitokuljetusten ja Euroopan sisäisissä kuljetuksissa liikkuvan tavaran väliaikaiseen ja pitkäaikaiseen säilytykseen
 • Venäjällä ja Virossa lisävarastot väliaikaiseen säilytykseen sekä tullaus- ja logistiikkapalveluja tarjoavat terminaalit
 • Terminaali voi ottaa vastaan 9 kuorma-autoa kerralla, joten rahdin vastaanotto ja varastokäsittely on todella nopeaa.
 • 24 tunnin vartiointi ja videovalvontatakaa lastin säilymisen vahingoitta kaikissa vaiheissa sen ollessa yhtiön hallussa.

Varastointipalvelujen lisäksi Komerk voi hankkia asiakkailleenrahdin kuljetusasiakirjat ja tulli-ilmoitukset.Kaikki asiakirjat laaditaan viipymättä, koska:

 • meillä on omat lisenssit, joilla kuljetusasiakirjat (EX-A/B/C/D, Т1, TirCarnet) voidaan tehdä sähköisesti.
 • tietokoneohjelmat on keskitetysti liitetty Suomen tullin järjestelmään, eikä tullin toimipaikassa näin ollen tarvitse käydä.

Kaikki työt rahdin vastaanotosta yhtiön varastoihin sen lähettämiseen asiakkaalle tekee

 • vuosien kokemuksella vakinainen henkilökunta, johon kuuluu kokeneita, korkeasti koulutettuja asiantuntijoita.
 • Palvelemme kolmella kielellä: venäjäksi, englanniksi ja suomeksi.

Jos olette etsinyt luotettavaa yritystä, joka pystyy tuottamaan laadukkaita logistiikan alan palveluita, olette löytänyt sen.Soittakaajo tänään Komerk Logistics Finland Oy:n johtajille numeroon +358 10 4233470 saadaksenne tarkempaa tietoa palveluistamme.

Palvelut «Komerk Logistics Finland Oy»

Komerkin välivarasto ja tullivarasto Suomessa – oikea ratkaisu kaikkien rahtienvarastointiin

Varastointi on yksi tärkeä vaihe logistisessa ketjussa, jonka organisoinnista riippuu paitsi rahdin säilyminen moitteettomana, myös sen käsittelyn ja kuljetuksen nopeus.

Luovuttaessanne rahtauksenKomerkinhoidettavaksi voitte luottaa siihen, että rahti varastoidaan huolellisesti ja pätevästi, käsitelläänja kootaan oikein sekä kirjataan ja dokumentoidaan virheittä.

Vahvuutemme 10 vuoden kokemus, joka on hankittu kehittämällä huolellisesti jokaista työvaihetta rahdin vastaanotosta sen lähettämiseen asiakkaalle, hiomalla henkilöstön amattitaitoa ja kehittämällä kaikkien tuotantoprosessiin osallistuvien osaamista.

Resurssimme:

 • 5 250 m2:n varastotilat, ml. varastot tavaran pitkäaikaiseen ja väliaikaiseen säilytykseen
 • 24 tunnin videovalvonta, kaikkien rahtien vartiointi ja tiukka valvonta varastoalueella
 • rahti voidaan ottaa vastaan ja lähettää edelleen nopeasti varastojen sijaitessa rahtisatamien, lentokentän ja E18-tieyhteyden tuntumassa, ja koska kuljetusasiakirjat tehdään omilla lisensseillä
 • varastojen ja terminaalin tekninen taso on korkea
 • tulliterminaali

Antakaa tekin rahtinneammattilaisten hoidettavaksi, soittakaa Komerkin asiantuntijoille jo tänään.Suomen toimiston numero: +358 10 4233470.

Komerkin varastojen rahdinkäsittelypalvelujen laadun takaatäsmällinen varastokirjanpito, varmuus tavaran säilymisestä moitteettomana ja toimituksen saapuminen perille ajoissa

Rahdin varastokäsittelysisältää toimenpiteet, joita rahdille suoritetaan sen saavuttua varastoon ja siihen asti, kunnes se lähetetään eteenpäin kohti määräpaikkaa.Käsittelyprosessin tehokkuudesta riippuu paitsi varastoon saapuvien tavaroiden ja materiaaliensäilyvyys, myös aika, jonka kuluessa ne toimitetaan määräpaikkaan.

Uusimpien laitteiden ja tehokkaimman teknologian käyttö Komerkin varastoilla on pitänyt yhtiön rahdinkäsittelypalvelujen kysynnän korkealla jo 10 vuoden ajan.

Antaessanne rahtinne Komerkin käsiteltäväksi yrityksenne välttääomien varastojen pidosta koituvat kustannukset.

Vahvuutemme Vuosien kokemus, ohjeiden tiukka noudattaminen kaikissa rahdinkäsittelytöissä, kehityksen seuraaminen kaikilla ammattialoilla, jokaisen rahdinkäsittelyprosessin vaiheen optimointi ja kehittäminen.

Resurssimme:

 • yli 20 työntekijää, jotka osaavat ammattinsa täydellisesti
 • yli 30 yksikön erikoislaitteisto
 • ajanmukainen prosessilaitteisto, jota käytetään kaikissa rahdinkäsittelyn vaiheissa
 • uusimmat varastonhallintaohjelmat
 • varastoilla on aina saatavilla kaikkia tavaran pakkaus- ja uudelleenpakkaus-, merkintä ym. materiaaleja
 • kuljetusasiakirjat laaditaan ripeästi ja virheittä
 • tulliasiakirjat laaditaan omalla lisenssillä.

Jos teillä on kysyttävää esimerkiksi Komerkin varastointipalvelujen hinnoista, tai jos haluaisitte tehdä palvelusopimuksen, ottakaa yhteyttä jo tänään. Suomen toimiston numero: +358 10 4233470.

Komerkilta asiakirjapalvelut nopeasti, täsmällisesti ja laatutakuulla!

Kaikkeen tavaran liikkumiseen, muun muassa sen siirtämiseen paikasta toiseen, liittyy asiakirjatyötä, joka on tiukasti säänneltyä. Dokumentoinnin onnistumisesta riippuu paitsi itse kuljetuksen kohtalo, niin myös yhtiön maine – muun muassa valvontaviranomaisten silmissä.

Komerkissa ymmärretään täysin, miten tärkeää ja välttämätöntä on laatia kuljetusasiakirjat oikein. Yhtiö onkin valmis ottamaan vastuun rahdin dokumentoinnista sen kuljetuksen ja varastoinnin kaikissa vaiheissa.

Vahvuutemme Keskitetty, Suomen tullin järjestelmään liitetty tiedonkäsittelyohjelmisto, asiakkaan tarpeiden täydellinen ymmärtäminen yrityksen koosta riippumatta sekä koulutetut juristit, joilla on mittaamattoman arvokas kokemus työstä ja jotka seuraavat pienimpiäkin lainsäädännön muutoksia odottamattomien tilanteiden varalta.

Resurssimme:

 • tarvittavat asiakirjat tehdään nopeasti tullissa käymättä
 • asiakirjojen valikoima on laaja, ja ne tehdään omalla lisenssillä muun muassa sähköisinä (vastaavuustodistukset ja sertifikaatit, T1-ilmoitus, EX-A/B/C/D, sähköinenTirCarnet ym.)
 • avustaminen asiakirjojen laatimisessa tavaroille, joihin ei sovelleta tariffisääntelyä.

Asiakirjapalvelujen luettelo ei ole tyhjentävä. Ottakaa yhteyttä yhtiön lakiasiantuntijoihin, jotka antavat tarkempia tietoja. Suomen toimiston numero: +358 10 4233470.


Uutiset
Nizhny Novgorod, as one of the most active regions of Russia in the field of exports to the Scandinavian countries, has increased trade with the Northern regions of Europe by more than 40% over the past six months.
Julkaistu 17 syyskuu 2020

KOMERKIN KUMPPANIT
Yhteystiedot
загрузка карты...
Toimisto: 02920 Espoo, Juvan Teollisuuskatu 25,
K-entrance
Puhelin: +358 10 4233470
Sähköposti: info@komerk.fi
Avoinna: klo 9:00–17:00 maanantai–perjantai


Varasto: 02920 Espoo, Juvan Teollisuuskatu 25,
Building 4, Gates 50-52
Puhelin: +358 10 4233477
Avoinna: klo 8:00–16:00 maanantai–perjantai

Lataa KomerkL.F.Oy:n yhtiötiedot