KOMERK ON SUOMESSA TOIMIVA, KANSAINVÄLISIÄ LOGISTIIKKA-ALAN PALVELUJA TARJOAVA ASIANTUNTIJAYRITYS

Komerk Logistics Finland Oy on logistiikka-alan yritys, jolla on pitkä kokemus toiminnasta Suomen logistiikkapalvelumarkkinoilla. Kaikkien tarvittavien varastointi- ja asiakirjapalvelujen lisäksi voimme tarjota asiakkaillemme toimivia ja samalla edullisia rahtipalveluja, olkoon tavaranne menossa sitten joko Suomeen tai ulkomaille.

Yhtiöllämme on erinomainen liikepaikka Espoossa:

 • Komerkin varastot sijaitsevat kansainvälisten liikenneyhteyksien, kuten Helsingin Vuosaaren sataman ja rahtilentoja palvelevan Helsinki-Vantaan lentoaseman välittömässä läheisyydessä
 • sijaintimme Eurooppatie 18:n varrella mahdollistaa kuljetusten kätevän ja edullisen vastaanoton, siirtokuormauksen ja lähetyksen mihin suuntaan tahansa.

Yhtiöllämme on käytössään täyden palvelun varastointilogistiikan ja tavaransäilytyksen edellyttämät laitteet, tekniikka ja materiaalit:

 • riittävästi varastotilaa transitokuljetusten ja Euroopan sisäisissä kuljetuksissa liikkuvan tavaran väliaikaiseen ja tarvittaessa myös pitkäaikaiseen säilytykseen
 • terminaalimme toimii tehokkaasti ja sen purku- ja lastauskapasiteetti on tarvittaessa suuri
 • ympärivuorokautinen vartiointi ja videovalvonta takaa tavaranne turvallisuuden
 • terminaalit ja niihin liittyvät palvelut myös Virossa tavaroiden väliaikaiseen säilytykseen, tullauksiin ja kuljetuksiin.

Varastointipalvelujen lisäksi Komerk voi tarvittaessa laatia rahtikirjat ja muut asiakirjat sekä tehdä tulli-ilmoitukset. Tämä tapahtuu tehokkaasti, koska:

 • meillä on omat lisenssit, joilla kuljetusasiakirjat (EX-A/B/C/D, Т1, TirCarnet) tehdään sähköisesti.
 • käyttämämme ohjelmistot on liitetty Suomen tullijärjestelmään, eikä tullin toimipaikassa näin ollen tarvitse käydä.

Tavaroiden vastaanotto varastoomme ja niiden lähettäminen eteenpäin tapahtuu ammattitaidolla, koska henkilökunnallamme on

 • yli kymmenen vuoden aikana kertynyt erikoisosaaminen ja kokemus alalta.
 • monipuolinen kielitaito; palvelemme suomeksi, englanniksi, venäjäksi ja viroksi.

Siis – mikäli olette etsimässä partneriksenne luotettavaa logistiikka-alan yritystä, joka pystyisi tuottamaan laadukkaita logistiikka-alan palveluita tehokkaasti ja asiantuntevasti, niin nyt olette löytänyt sellaisen. Se on Komerk Logistics Finland Oy!

Soittakaa jo tänään Komerk -logistiikkaosaajalle numeroon +358 10 4233470 – kerromme teille tarkemmin.

Palvelut «Komerk Logistics Finland Oy»

KOMERK LOGISTICS FINLAND OY:N PALVELUT 

Komerkin välivarasto ja tullivarasto suomessa – kätevä ratkaisu rahtienne varastointiin ja käsittelyyn!

Varastointi on tärkeä vaihe yritysten logistisessa ketjussa ja sen organisoinnista riippuu - paitsi tavaroidenne säilyminen virheettöminä - niin myös tavaroidenne käsittelyn ja toimitusten nopeus.

Luovuttaessanne kuljetukset meidän hoidettavaksemme voitte luottaa siihen, että tavaranne käsitellään ja varastoidaan huolella ja varoen, käsitellään ja kootaan ohjeittenne mukaisesti ja tehokkaasti sekä kirjataan ja dokumentoidaan virheittä.

Vahvuutemme on pitkä kokemus, joka on hankittu kehittämällä huolellisesti jokaista työvaihetta rahtitavaroiden vastaanotosta niiden lähettämiseen asiakkaalle, parantamalla henkilöstön ammattitaitoa lajissamme ja sitouttamalla henkilökuntamme yhtiömme arvoihin – tehokas, nopea ja ystävällinen palvelu sekä toiminnan ja prosessiemme jatkuva parantaminen.

Resurssimme:

 • n.2000 m2:n varastotilat, ml. tilat tavaroiden väliaikaiseen ja tarvittaessa myös pitkäaikaiseen säilytykseen
 • 24/7 -videovalvonta ja vartiointi
 • rahtitavarat vastaanotetaan ja toimitetaan eteenpäin nopeasti ja kätevästi, koska varastomme ja terminaalimme sijaitsevat rahtisatamien, -lentokentän ja E18-tieyhteyden tuntumassa ja koska kuljetusasiakirjat tehdään tarvittaessa meillä paikan päällä
 • varastojen ja terminaalin tekninen taso on korkea ja käyttökelpoisuus palveluihimme on erinomainen
 • tulliterminaali

Autamme mielellämme myös teitä. Soittakaa Komerkin asiantuntijoille jo tänään numeroon +358 10 4233470.

_________________________________________

KOMERK LOGISTICS FINLAND OY

Juvan Teollisuuskatu 25

FIN-02921 ESPOO, Finland

VAT: FI1990474-7

_________________________________________

KOMERKIN RAHTIPALVELUJEN LAADUN TUNNUSMERKISTÖ – VARMUUS SIITÄ, ETTÄ TAVARANNE SÄILYVÄT VIRHEETTÖMINÄ JA TÄYSMÄÄRÄISINÄ SEKÄ LISÄKSI ETTÄ TOIMITUKSENNE SAAPUVAT PERILLE AJOISSA

Rahtitavaroiden varastokäsittely sisältää kaikki ne toimenpiteet, joita tavaroillenne suoritetaan niiden saavuttua varastoon sekä muut toimenpiteet siihen saakka, kunnes tavaranne lähetetään eteenpäin kohti niiden määränpäätä. Käsittelyprosessin tehokkuudesta ja ammattitaidosta riippuu - paitsi varastoon saapuvien tavaroittenne pysyminen virheettöminä - niin myös aika, jonka kuluessa ne toimitetaan määräpaikkaan.

Nykyaikaisten laitteiden ja tehokkaan teknologian käyttö Komerkin varastoilla tehnyt sen, että rahdinkäsittelypalvelujemme kysyntä on suurta.

Antakaa meidän käsitellä rahtinne – voitte näin säästää omien varastojen pidosta aiheutuvia kustannuksia.

Vahvuutemme Vuosien kokemus, tehokkaat, optimoidut toimintaprosessit rahdinkäsittelytöissä, kehityksen seuraaminen ja jatkuva parantaminen.

Resurssimme:

 • hyvin kolulutetut ammatinsa osaavat työntekijät
 • ajanmukainen välineistö, jota käytetään kaikissa rahdinkäsittelyn vaiheissa
 • uusin varastonhallintaohjelmisto
 • varastoilla on aina käytettävissä erilaisia tavarojen pakkaus-, uudelleenpakkaus-, merkintä- ja muita materiaaleja
 • kuljetusasiakirjat ja tullausasiakirjat laaditaan ammattitaidolla, ripeästi ja virheittä

Jos teillä on lisää kysyttävää esimerkiksi Komerkin varastointipalveluista ja niiden hinnoista tai jos haluaisitte aloittaa yhteistyön, niin ottakaa yhteyttä jo tänään. Suomen toimiston puhelinnumero on: +358 10 4233470.

KOMERKILTA ASIAKIRJAPALVELUT NOPEASTI, TÄSMÄLLISESTI JA LAATUTAKUULLA!

Kaikkeen tavaroiden liikkumiseen, esim. niiden siirtämiseen paikasta toiseen, liittyy asiakirjatyötä, joka on tarkasti säänneltyä.

Dokumentoinnin onnistumisesta riippuu paitsi itse kuljetusten toimivuus, niin myös yhtiönne maine – muun muassa valvontaviranomaisten silmissä.

Me Komerkissa ymmärrämme, miten tärkeää on laatia kuljetusasiakirjat oikein. Yhtiömme on valmis ottamaan vastuun rahtitavaroittenne dokumentoinnista niiden kuljetuksen ja varastoinnin kaikissa vaiheissa.

Vahvuutemme: Käytämme työssämme Suomen tullijärjestelmään liitettyä keskitettyä tietojenkäsittelyohjelmistoa, ymmärrämme asiakkaittemme tarpeet yrityskoosta riippumatta, lisäksi meillä on osaavat, motivoituneet asiantuntijat, jotka seuraavat jatkuvasti logistiikkaan vaikuttavia muutoksia ja sopeuttavat tarvittaessa toimintamallit voimaantulleiden vaatimusten mukaisiksi.

Resurssimme:

 • tarvittavat asiakirjat tehdään nopeasti tullissa käymättä
 • asiakirjojen valikoima on laaja, ja ne tehdään omalla lisenssillä muun muassa sähköisinä (vastaavuustodistukset ja sertifikaatit, T1-ilmoitus, EX-A/B/C/D, sähköinenTirCarnet ym.)
 • avustamme asiakirjojen laatimisessa myös sellaisille tavaroille, joihin ei sovelleta tariffisääntelyä.

Yllä oleva asiakirjapalvelujen luettelo ei ole tyhjentävä. Ottakaa yhteyttä asiantuntijoihimme, jotka voivat tarvittaessa kertoa tarkemmin. Suomen toimiston numero on: +358 10 4233470.


Uutiset
At the end of February, the European Union approved another package of restrictive measures against Russia, which seriously affects the work of European manufacturers with buyers from countries such as Kazakhstan, Azerbaijan and so on. Now, before sending the goods, they will have to be carefully checked for the possibility of their use in the military industry.
Julkaistu 03 maaliskuu 2023

KOMERKIN KUMPPANIT
Yhteystiedot
Toimisto: 02920 Espoo, Juvan Teollisuuskatu 25,
K-entrance
Puhelin: +358 10 4233470
Sähköposti: info@komerk.fi
Avoinna: klo 9:00–17:00 maanantai–perjantai


Varasto: 02920 Espoo, Juvan Teollisuuskatu 25,
Building 4, Gates 50-52
Puhelin: +358 10 4233477
Avoinna: klo 8:00–16:00 maanantai–perjantai

Lataa KomerkL.F.Oy:n yhtiötiedot